Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Olumpiakos Fener Live Gazzetta

Europa Conference League: Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 17/04/2024 - 17:59 LIVE TV

Οι Μεντιλίμπαρ και Ποντένσε ενισχύουν τη Φενέρ

Δυνατά παιχνίδια με μεγάλες προκλήσεις για τους 16 που προκρίθηκαν στη φάση των "8" του Europa Conference League. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση, με τους προπονητές και των δύο ομάδων να έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία.

Για την ομάδα του Πειραιά, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Πασχαλάκη, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτη, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Μασούρα και Μπακαμπού.

Από την άλλη, ο Ζεσούς υπολογίζει αρκετά στην παρουσία των Μεντιλίμπαρ και Ποντένσε, που επιστρέφουν από τραυματισμό. Η πιθανή ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε περιλαμβάνει τους Μπαϊντίρ, Οσαγιά-Σαμουέλ, Σζενέρ Οζμπαϊρακλί, Μιροσλάβ Στοχ, Ντιέγκο Ρόσι, Άραο, Ζανσέν, Φερνάντο, Λινκόλν Ενρίκε, Μεντιλίμπαρ και Ποντένσε.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, την Πέμπτη 17 Απριλίου 2024, στις 17:59 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights της αναμέτρησης στο κανάλι της Gazzetta στο YouTube.


Comments